Om os2018-01-23T23:39:20+00:00

OM RIFINA

Vores produkter er kendetegnet ved at være af høj kvalitet. Vi sikrer os, at du altid får et produkt, der imødekommer dit behov, når du handler hos os. Naturlige råvarer, økologi samt bæredygtigt indhold er, hvad du kan forvente af skønhedsprodukter fra Rifina.

Vi støtter op omkring bæredygtig produktudvikling. Argan olien er dyrket og udvundet i økologiske farme drevet af lokale bønder. Vi har udvalgt samarbejdspartnere, der har indført langsigtede initiativer til at beskytte naturen. Ingen af Rifinas produkter er på noget tidspunkt blevet testet på dyr.

Miljøbevidste kvalitetsprodukter

Rifina er et lækkert hud- og hårplejemærke, der tilbyder skånsomme men effektive produkter. Hos Rifina sætter vi en ære i at tilbyde dig lækre produkter, der er udviklet med det bedste naturen har at byde på.

Rifina startede tilbage i 2011 og lige siden har vi haft en fantastisk udvikling. Vi er gået fra kun at sælge ét produkt, nemlig 100 % økologisk og ren argan olie, til i dag at have over 50 forskellige produkter.

Certificeringer

Alle de producenter vi samarbejder med i forbindelse med udvikling af vores produkter, bliver løbende kontrolleret af anerkendte internationale virksomheder.

Herunder kan du læse om deres certificeringer:

Ecocert

Ecocert er et fransk mærke for naturlige eller økologiske produkter.  Du kan finde det på en lang række produkter, blandt andet hud- og hårplejeprodukter.

Produkter mærket med Ecocert skal deklarere, hvor stor en andel af alle ingredienser brugt i et produkt, der er økologiske. Formålet med et Ecocert-mærke er at give slutbrugeren et godt billede af om et produkt overholder deres standarder.  Læs mere om Ecocert her

Soil Association

Soil Association standarder er de mest anerkendte og troværdige økologiske standarder i Storbritannien.

Den britiske øko-organisation er blandt de mest strenge i verden inden for deklarering af helse-og skønhedsprodukter. Ud over indholdet af økologiske ingredienser, har Soil association ligeledes strenge krav til andre ingredienser, der for eksempel ikke må være miljøskadelige. Læs mere om Soil Association her

ARGAN OLIE SOM FUNDAMENT I ALLE PRODUKTER

Argan olie er en kraftfuld olie, der har en fortryllende virkning på hud og hår. Vi har ønsket at skabe produkter med den bedste olie på markedet, og det er uden sammenligning argan olie.

Rifinas plejeprodukter er bygget op omkring de dyrebare dråber fra argankernen. Vores shampoo, balsam, body lotion, cremer samt vores store udvalg af luksus olieblandinger indeholder argan olien som primære ingrediens.

Vores produkter passer til alle hudtyper, da de er milde, effektive og enkle at anvende. Du kan læse meget mere om vores argan olie her på vores hjemmeside, blog eller ved at tilmelde dig vores nyhedsmail.

 • Meget for pengene

  Vi har sørget for, at du får meget produkt for pengene. Vi har givet plads til langt flere milliliter i vores emballage, så du kan få ekstra meget med.

 • Luksus hud & hårpleje

  Rifina fremstiller luksuriøse skønhedsprodukter til både ansigt, krop og hår. Alle produkter er fremstillet af de bedste råvarer.

 • Kreativitet

  Vores erfaring med skønhedsprodukter fortæller os, at det handler om at være kreativ, følge med i de nye tendenser og ikke mindst bruge kundernes feedback til at forbedre og udvikle nye produkter.

 • Tryg og sikker handel

  Hos Rifina kan du handle nemt og 100 % sikkert . Med et SSL certifikat kan vi sikre dig, at vores webshop er et sikkert sted at handle i. Når du bruger dine kortopløsninger til at fortage et køb, så foregår det på et 100 % sikkert betalingsvindue.

RIFINA INTRODUCERER GRATIS I 14 DAGE

Vi tror på, at du vil elske vores argan olie produkter, og derfor kan du åbne og prøve dem som du vil i hele 14 dage.

Ingen andre i branchen vover at tilbyde dette til deres kunder. Du har nemlig ingen returret, når du først åbner hud- & hårplejeprodukter.

Er du utilfreds? så får du alt refunderet inkl. fragt.

timeline_pre_loader
Rifinas udvikling siden 2011

Januar 2017

 • Vi introducerer en hel ny og lækker webshop med alle vores nye produkter samt nye produktguides.

Oktober 2015

 • Rifina introducerer vores populære Beard conditioning oil til mænd samt ”Rifina special Oils”, der er luksus massageolier baseret på argan olie.

Juni 2015

 • Rifina udvider sit produktsortiment til også at inkludere hårplejeprodukter baseret på argan olie. (Herunder den populær Hair Repair Treatment).

Maj 2015

 • Vi flytter til et større lokale for at få mere plads til alle de nye produkter, vi har fået.

Februar 2015

 • Vi introducerer den første bølge af nye produkter. Heriblandt finder du cremer til ansigtet, body lotion, Rhassoul paste, sæber etc. Alle produkter har argan olie som den primær ingrediens.

Maj 2013

 • Rifina Luxury Oils udvider sit sortiment med flere lækre olier samt æteriske olier (mulighed for mange blandingsmuligheder.

December 2011

 • Rifina Luxury Oils bliver grundlagt I København med ønsket om at tilbyde danskere autentisk, naturlig men effektiv hudpleje.
banner