Gratis i 14 dage2018-01-19T15:21:05+00:00

Oplev Rifinas produkter gratis i 14 dage

Vi tror på, at du vil elske vores argan olie produkter, og derfor kan du åbne og prøve dem som du vil i hele 14 dage.

Ingen andre i branchen vover at tilbyde dette til deres kunder. Du har nemlig ingen returret, når du først åbner hud- & hårplejeprodukter.

Er du utilfreds? så får du alt refunderet inkl. fragt.

Hvordan fungerer Gratis i 14 dage?

For at få mulighed for at prøve Rifinas produkter gratis i 14 dage, skal du bestille dine varer på rifina.dk. Ved din bestilling skal du indtaste alt, som du vil gøre ved en almindelig bestilling. Du tilføjer de ønskede produkter i indkøbskurven og gennemfører købet. Vores nye service Gratis i 14 dage betyder, at vi udelukkende reserverer beløbet på din ordre og først trækker beløbet fra din konto 14 dage efter, du modtager din ordre, såfremt du ikke har returneret produkterne.

Alle produkter må naturligvis åbnes og prøves*.

Alle kunder med en fysisk adresse i Danmark, der bestiller produkter via rifina.dk har ret til at prøve produkterne i op til 14 dage.

Hvad vil der ske, når du har fortaget en bestilling på rifina.dk?

√ Du er tilfreds med dine produkter og vil beholde dem

Du skal intet fortage dig. Vi har reserveret det beløb, du har handlet for, og tidligst 14 dage efter modtagelsen af dine produkter trækker vi beløbet fra din konto.

X Du er ikke tilfreds med et eller flere produkter og vil returnere dem

Inden for de første 14 dage efter modtagelsen af dine produkter skal du blot sende en mail til kundeservice@rifina.dk med dit fakturanr.Vi sender en returfragtseddel til din mail, så du gratis kan returnere de uønskede produkter.

Når vi modtager din pakke, sker der følgende:

Hvis du har returneret alle produkter, annullerer vi hele din ordre. Dermed bliver det helt gratis for dig, og vi trækker derfor ikke det reserverede beløb fra din konto.

Hvis du har beholdt et eller flere produkter, så trækker vi kun det beløb, som de produkter du har beholdt koster samt eventuelle leveringsomkostninger.

*Servicen ”Gratis i 14 dage” giver dig som kunde mulighed for at prøve produktet, som du normalt vil bruge produktet. Ingen af vores produkter vil normalt blive opbrugt på 14 dage, og derfor accepterer vi ikke tomme emballager.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående kan du herunder komme i kontakt med os. Du kan også sende en mail til kundeservice@rifina.dk

banner